Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Василь Катола

hodorivska-gromada.gov.ua

Середа, 25 січня 2023, 15:30

Ходорівчанин подолав понад 700 кілометрів пішки разом з собакою

Василь Катола

Ходорівчанин Василь Катола разом з собакою Циганом пішки подолали понад 700 км, прийшовши з Києва до рідного Ходорова.

Про це повідомила пресслужба Ходорівської міської ради.

Журналіст Василь Катола, уродженець Ходорова, який багато років живе у Києві, разом з собакою Циганом 25 грудня 2022 року відправився в пішу подорож.

Подолавши більш ніж 700 км шляху через Житомирську, Вінницьку, Хмельницьку, Тернопільську, Івано-Франківську області 24 січня цього року він дійшов до Ходорова.

"За 20 днів – понад 500 км – це не просто цифри, а незабутні враження, знайомства і спогади" – написав Василь Катола у своєму блозі.

Перед початком подорожі Василь Катола з собакою пройшли медичне обстеження, купив спеціальний одяг, взуття, вітаміни для собаки та віск для лап, щоб не травмувати їх. До початку мандрівки він з собакою, задля тренування, щодня проходили понад 20 км відстані.

Завдяки цій мандрівці Василю Католі вдалось за два дні зібрати 11 тисяч гривень благодійних внесків на підтримку ЗСУ, оголосивши на Новий рік збір на медичні рюкзаки для медичного батальйону, з яких він передав 2 тисячі фонду UA.Animals для тварин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.