Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кафе у Львові

Четвер, 26 січня 2023, 15:54

Міськрада Львова витратить майже 200 тисяч на харчування у ресторанах мережі !Fest

кафе у Львові

Адміністрація міського голови Львова замовила за 178 тисяч у ресторанах мережі !Fest харчування для учасників загальноміських подій.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів закупівлю у системі ProZorro на послуги з організації харчування, які переможець тендеру має надавати міськраді до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 19 січня, участь у ньому взяла підприємниця Юлія Стефанюк з пропозицією 178 920 грн. Її й обрали переможницею торгів.

Початкова вартість закупівлі становила 180 000 грн.

Як вказано у закупівлі, мерія замовила 1 послугу з організації харчування у межах забезпечення харчування учасників загальноміських подій у 2023 році в закладах громадського харчування (кафе, ресторан).

Як наголосили у міськраді, кафе чи ресторан має знаходитись у центрі Львова, мати клас "люкс" або "вищий", вміщати 50 і більше осіб (для організації харчування у форматі бенкету або фуршету).

Крім цього, заклад громадського харчування має бути оснащений сучасним обладнанням, меблями та посудом, мати кондиціонери або централізовану систему клімат-контролю, гардеробну, належний та охайний інтер'єр з забезпеченням атмосфери для проведення переговорів, ділових та робочих зустрічей, а персонал, що обслуговує, та кухарі повинні мати спеціальну освіту та досвід роботи.

Основними вимогами до харчування є якість, також запропоновані страви та напої мають відповідати позиціям чинного на момент проведення заходу меню закладу.

Фінансуватиметься закупівля з міського бюджету Львова на 2023 рік.

За даними аналітичної системи YouControl, Юлія Стефанюк зареєстрована як фізична особа-підприємець з 2009 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Вона разом із власником ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" Андрієм Худом є співвласницею ТОВ "Мережа ресторанів "Фест".

Нагадаємо, торік Львівська міськрада також витратила майже 150 тис. грн на харчування учасників загальноміських подій у ресторанах львівської мережі !Fest.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.