Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

екскурсії для військовослужбовців

city-adm.lviv.ua

Середа, 25 січня 2023, 14:57

У Львові відбуватимуться безкоштовні екскурсії для військовослужбовців

екскурсії для військовослужбовців

Екскурсії будуть для військових, які лікуються чи проходять реабілітацію у медичних закладах міста.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

У Львові запустили новий соціально-культурний проєкт «Місто лікує», в межах якого військовослужбовців, які лікуються чи проходять реабілітацію у медичних закладах, запрошують на безкоштовні екскурсії містом.

Знайомить бійців зі Львовом відомий львівський екскурсовод Петро Радковець.

Першу екскурсію, яка відбулася центральною частиною Львова, відвідало 5 військових. Під час прогулянки захисникам розповіли про давній Львів та познайомили їх із міським головою у стінах Ратуші.

Зазначимо, проєкт «Місто лікує» триватиме весь рік та доповнюватиметься не лише екскурсіями містом, а й відвідуванням різних музеїв, театрів, закладів. Всі події будуть адаптовані відповідно до запитів військових, які перебувають на лікуванні в медичних закладах, розташованих на території Львівської міської територіальної громади.

Реалізує проєкт Львівський туристичний офіс спільно з управлінням охорони здоров'я та управлінням культури Львівської міської ради.

Нагадаємо, що у квітні цього року у Львові планують відкрити новий 7-поверховий корпус реабілітаційного центру "Незламні", будівництво якого стартувало наприкінці 2022 року на території першого ТМО Львова.

Нагадаємо, у квітні цього року у Львові планують відкрити новий 7-поверховий корпус реабілітаційного центру "Незламні", будівництво якого стартувало наприкінці 2022 року на території першого ТМО Львова. Реабілітаційний корпус створюють на базі старого корпусу поліклініки.

З вересня 2022 року у спеціальному мобільному контейнері на території першого ТМО Львова у рамках спорудження цього реабілітаційного центру запрацювала перша в Україні комунальна майстерня протезування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.