Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуртожиток Нацгвардії у Золочеві

ДБР

П'ятниця, 27 січня 2023, 15:56

Підприємець присвоїв 200 тисяч під час ремонту гуртожитку Нацгвардії у Золочеві

гуртожиток Нацгвардії у Золочеві

Справу щодо директора фірми, який штучно завищив вартість ремонту гуртожитку Навчального центру Нацгвардії у Золочеві, скерували до суду.

Про це повідомляє Територіальне управління Державного бюро розслідувань у Львові на своїй сторінці у Фейсбуці.

Працівники ДБР завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт щодо директора приватного підприємства, який штучно завищив вартість ремонту гуртожитку Навчального центру Нацгвардії у Золочеві.

Згідно з угодою, підприємство мало утеплити фасад та облаштувати територію гуртожитку Нацгвардії за понад 2,5 млн грн.

"Під час досудового розслідування встановлено, що підприємець підробив акти виконаних робіт, вписав більші обсяги роботи, а також неправдиві дані щодо будматеріалів. Під час ремонту використали значно дешевші матеріали, аніж вказали в документах. Через такі дії бюджет втратив понад 200 тис. грн" – наголосили у ДБР.

Керівника підприємства обвинувачують у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Також для відшкодування завданих державі збитків суд наклав арешт на майно підприємця вартістю майже 1,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.