Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

П'ятниця, 27 січня 2023, 14:15

Винуватця смертельного ДТП на Червоноградщині ув'язнили на три роки

судова справа

Суд відхилив апеляцію ексначальника дільниці шахти та призначив йому три роки позбавлення волі.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного адміністративного суду.

Сокальський районний апеляційний суд Львівської області ще 25 січня на своєму засіданні відхилив апеляцію та залишив без змін вирок суду щодо водія Peugeot Expert, ексначальника дільниці шахти, який у листопаді 2017 року спричинив смертельне ДТП.

Як йдеться у повідомленні, 12 квітня 2022 року Сокальський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Однак на це рішення суду він подав апеляційну скаргу.

Відтак Сокальський районний апеляційний суд виніс покарання ексначальнику дільниці шахти у вигляді трьох років за ґратами, а також постановив позбавити його права на керування транспортного засобу протягом наступних трьох років й стягнув судові витрати

Зазначимо, 24 листопада 2017 року водій авто Peugeot Expert, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, який рухався дорогою Червоноград – Радехів у напрямку Червонограда, виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з авто ВАЗ 2109, який рухався назустріч.

Внаслідок аварії загинув водій ВАЗу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.