Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр постінтенсивного виходжування новонароджених

Facebook-сторінка Охматдит

Понеділок, 30 січня 2023, 13:45

Львівський Охматдит виходжуватиме 250 недоношених немовлят на рік

Центр постінтенсивного виходжування новонароджених

Маленьких пацієнтів від 0 до 28 днів прийматиме реконструйований Центр постінтенсивного виходжування новонароджених та недоношених дітей.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

На базі Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охматдит" запрацював центр для немовлят, що потребують спеціального догляду та висококваліфікованої медичної допомоги з перших годин життя.

"Планується, що приблизно 250 маленьких пацієнтів у рік виходжуватимуть спеціалісти нашого Центру. Йдеться про глибоко недоношених дітей і тих, хто потребує особливої уваги після проведення реанімаційних заходів чи важких реконструктивних операцій", – пояснили в "Охматдиті".

У лікарні також наголосили, що всім клієнтам Центру доступні такі види послуг: дотримання теплового ланцюжка, парентеральне харчування, фототерапія, скринінг вроджених вад серця, слуху й кульшових суглобів у новонароджених, рання реабілітація дітей із низькою масою тіла, підтримка грудного вигодовування, моніторинг стану немовлят і різні види консультацій для новоспечених батьків.

Після стабілізації життєво важливих показників важких новонароджених чекає реабілітація у спеціалізованих підрозділах клініки "Охматдит".

Профінансувала відновлення Центру постінтенсивного виходжування новонароджених та недоношених дітей канадійська благодійна організація CNEWA, а в придбанні нового медичного обладнання посприяли Австрійський Червоний Хрест і Червоний Хрест України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.