Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вивіска у Львові

Понеділок, 13 лютого 2023, 13:43

У Львові за 500 тисяч гривень демонтують вивіски з фасадів будинків

вивіска у Львові

КП "Адміністративно-технічне управління" замовило у львівського підприємця за 489 тисяч гривень демонтаж вивісок з фасадів будинків міста.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" провело тендер у системі ProZorro на послуги з демонтажу малих архітектурних форм (вивісок), які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 19 січня, участь у ньому взяли підприємці Юрій Наконечний (480 500 грн), Галина Фещук (650 000 грн) та Олександр Кухарський (656 000 грн). Переможцем обрали Юрія Наконечного, а очікувана вартість послуг становила 689 166 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має демонтувати до кінця цього року у місті 900 вивісок на фасадах будівель чи огорожах та 500 метрів світлового оформлення фасадів будинків.

Послуги з демонтажу вивісок охоплюють:

- попередній огляд малих архітектурних форм (вивіски), що підлягають виведенню з експлуатації;

- обрання оптимальної технології для надання послуг;

- забезпечення, наскільки це можливо, збереження цілісності об'єктів, що демонтуються, не допускаючи знищення об'єктів;

- демонтаж малих архітектурних форм (вивіски) й завантаження для транспортування до майданчика тимчасового зберігання/складу;

- розвантаження демонтованих малих архітектурних форм (вивіски) або їх окремих конструктивних елементів на майданчиках тимчасового зберігання/складах.

Також переможець тендеру повинен за можливості використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю.

За даними аналітичної системи YouControl, Юрій Наконечний зареєстрований у Львові як фізична особа-підприємець з жовтня 2020 року, займається наданням в оренду вантажних автомобілів.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року у місті планували витратити на демонтаж рекламних вивісок 4,1 млн грн, однак тендер скасували, бо на нього не подався жоден учасник.

Додамо, раніше Варіанти дослідили світ вивісок львівських крамничок, кафе, ресторанів і перукарень у статті "Львів вивісковий". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.