Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 31 січня 2023, 09:00

У Львові прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Михайлом Чингаром, Богданом Деркачем та Деніелем Вітні Свіфтом.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 31 січня, Львів попрощається з бійцем окремого загону спеціального призначення "Азов" Східного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії Михайлом Чингаром, бійцем 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування "Південь" Сухопутних військ ЗСУ Богданом Деркачем та бійцем Інтернаціонального легіону при Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України Деніелем Вітні Свіфтом, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Прощання із Деніелем Вітні Свіфтом відбудеться о 10:00 год у Латинському катедральному соборі (пл. Катедральна, 7), о 10:45 год – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя у США.

Чин похорону Михайла Чингаря та Богдана Деркача розпочнеться о 14:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), о 14:30 год – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.