Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Перше ТМО Львова

wikimapia.org

Вівторок, 31 січня 2023, 15:13

Центр крові першого ТМО отримає півтора мільйона гривень з бюджету Львова

Перше ТМО Львова

Кошти необхідні для придбання обладнання та матеріалів для облаштування Центру служби крові.

Сьогодні, 31 січня, на засіданні комісії охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міськради депутати погодили виділення 1,5 млн грн Львівському ТМО «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги».

«Потрібні гроші на ремонтні роботи та будівельні матеріали, а також на закупівлю обладнання першочергової необхідності: центрифуги, термостати» – пояснив керівник Львівської лікарні швидкої допомоги Юліан Голик.

За його словами, Центр служби крові переїжджає у нове приміщення розміром 600 кв.м, оскільки спостерігається збільшення кількості донорів, і, відповідно, збільшення об’ємів виробництва: очікується, що цього року Центр прийме до 10 тисяч донорів.

«Для порівняння, минулого року у нас було 7 500 донорів, позаминулого – 2 400» – Юліан Голик.

Нагадаємо, фінансова перевірка Держаудитслужби діяльності ЛКП «Львівське територіальне медичне об'єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги», яку провели у 2022 році, виявила втрат на суму 11,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.