Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Середа, 1 лютого 2023, 14:02

Частину вулиці Яворницького до вересня закрили для транспорту

перекриття руху

Через відновлення ремонтних робіт вул. Яворницького, від будинку №8 до вул. Караджича, перекрили для проїзду транспорту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З 1 лютого до 1 вересня 2023 року вул. Яворницького, від будинку №8 до вул. Караджича, буде перекрита для проїзду транспорту. Тут відновлюють роботи з капітального ремонту, зокрема, планують замінити усі інженерні мережі та облаштувати нове дорожнє покриття.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, ремонт вул. Яворницького розпочався у жовтні 2021 року, однак через війну, відповідно до постанови Кабінету міністрів, було призупинено фінансування робіт.

"Нам вдалося відновити роботи на цьому об’єкті. Найперше тут триватимуть земляні роботи для заміни комунікацій, зокрема каналізації, яка знаходиться в аварійному стані на глибині 3 м. Також буде замінено всі приєднання інженерних мереж до будинків. Після заміни мереж буде постелено нове дорожнє покриття, облаштовано тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ" – наголосив розповів в.о. начальника управління інженерного господарства міськради Іван Матківський.

Роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ "Вельт Капітал", а загальна вартість робіт – 34,4 млн грн. Проєкт ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП "Інститут просторового розвитку".

Об’їзд приватного транспорту відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.