Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Середа, 1 лютого 2023, 13:07

Підрядник привласнив понад 200 тисяч під час реконструкції майданчика у Жовкві

затримання

Керівник фірми-підрядника отримав понад 200 тисяч гривень за реконструкцію майданчика у Жовкві, проте жодних робіт не здійснив.

Про це повідомляє Поліція Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, затримали керівника підприємства, який привласнив кошти, виділені на реконструкції мультифункціонального майданчика.

"Наприкінці 2021 року відділ освіти Жовківської міської ради уклав з керівником одного з ТзОВ договір щодо проведення будівельних робіт з реконструкції мультифункціонального майданчика. Замовник оплатив передбачені договором кошти, проте, керівник підприємства-підрядника, через несумлінне виконання своїх службових обов’язків, подав довідки про виконання робіт, які насправді виконані не були" – йдеться у повідомленні.

Відділу освіти Жовківської міської ради було завдано збитків на понад 200 тисяч гривень.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили керівнику підприємства про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.