Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропостачання

Середа, 1 лютого 2023, 11:47

На Львівщині для підприємств, які прихистили переселенців, змінили вартість електроенергії

електропостачання

Юридичні особи в області, в приміщеннях яких проживають переселенці, отримуватимуть електроенергію за тією ж ціною, що й побутові споживачі.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці в Фейсбуці.

Львівська ОВА спільно з "Львівенергозбутом" ініціювала надання електроенергії юридичним особам, які використовують свої приміщення для розміщення переселенців, за ціною побутових споживачів на підставі закону "Про ринок електричної енергії".

Зокрема, з березня по грудень 2022 року ці компанії сплатили за спожиту електроенергію 9,2 млн грн.

"Економія склала 18,9 млн грн. Це зменшило навантаження на бізнес у важкий воєнний час і дозволило спрямувати зекономлені кошти на виплату заробітної плати працівникам та розвиток підприємництва" – написав Козицький.

Зазначимо, станом на грудень 2022 року на території Львівської області офіційно зареєстрували 257 тисяч внутрішньо переміщених українців, проте реальна кількість переселенців, які проживають на території області більша приблизно удвічі через те, що багато людей поселилися у приватному секторі й не реєструвалися як ВПО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.