Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрта незламності у Львові

Середа, 1 лютого 2023, 17:19

У Львові відкрили Юрту незламності

Юрта незламності у Львові

Сьогодні у Львові відкрили Юрту незламності за підтримки казахського бізнесу та казахської діаспори в Україні.

За підтримки Посольства Республіки Казахстан в Україні у Львові відкрили Юрту незламності, що забезпечуватиме мешканців міста великим простором для обігріву та харчування.

Юрта розташована за адресою вул. Підвальна 4, біля Порохової вежі.

Загалом планують відкрити шість Юрт незламності. Наразі вже функціонує чотири таких Юрти у Бучі, Києві, Харкові та Львові.

Під час відкриття промову виголосив міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОВА Максим Козицький, народний депутат Сергій Нагорняк та почесна консулка Республіки Казахстан у Західній Україні Галина Маслюк.

Львівська Юрта незламності функціонуватиме щонайменше до березня цього року. Тут можна буде випити чаю, скуштувати традиційні казахський плов та баурсакі, також там проводитимуть різні майстер-класи для дітей.

Додамо, що Юрта Незламності – це проєкт за ініціативи голови міжпарламентської групи дружби "Україна – Казахстан", народного депутата України Сергія Нагорняка, казахського бізнесмена Даулета Нуржанова та представників казахської діаспори в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.