Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Шолтис

Фб Шолтиса

П'ятниця, 3 лютого 2023, 10:17

Шолтис склав мандат депутата Львівської міськради через службу в ЗСУ

Ігор Шолтис

Ігор Шолтис склав повноваження депутата Львівської міськради через те, що не може поєднувати службу в ЗСУ та депутатство.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від Голосу Ігор Шолтис на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 2 лютого, Ігор Шолтис, який з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну служить у Збройних силах України заявив, що склав мандат депутата Львівської міської ради.

"Цьогоріч командування мого підрозділу вирішило покласти на мене службові обов‘язки, виконання яких не може поєднуватися з депутатськими повноваженнями. Відтак, із чистою совістю я складаю мандат депутата Львівської міської ради та сумлінно продовжую свою службу у ЗСУ до священного дня нашої Перемоги" – написав Шолтис.

За його словами, він знайшов своє місце у ЗСУ.

 

Зазначимо, Ігор Шолтис, журналіст ГО "Сихів Медіа", засновник ГО "Традиція", на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії Голос, офіційно – член цієї партії.

Шолтис – інвалід війни 2-ої групи, у 2015 році він брав участь в АТО (пішов добровольцем у батальйон "ОУН"), був поранений.

У 2020 році Шолтис отримав більше мільйона гривень від продажу нерухомості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.