Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

делініатори

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 3 лютого 2023, 12:49

У Львові на площі Двірцевій встановили делініатори

делініатори

На площі Двірцевій встановили делініатори, щоб водії не паркувалися на проїзній частині вулиці.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На під’їзді до Залізничного вокзалу з вул. Чернівецької у Львові встановили делініатори, щоб унеможливити паркування транспорту на проїзній частині. Довжина ділянки з розподільчими стовпчиками – орієнтовно 50 м.

Як заявив керівник управління вуличної інфраструктури Львівської міськради Павло Сирватка, попри відповідні дорожні знаки, водії постійно паркуються в правій смузі, створюючи перешкоди для руху транспорту. Наразі обмежувачі – тимчасові. Та якщо вони допоможуть припинити незаконне паркування на цій локації, то їх встановлять на постійній основі.

"Проблема в тому, що і таксисти і ті, хто очікує пасажирів з поїзда, паркуються на тривалий час в смузі руху, затримуючи інших водіїв. Делініатори унеможливлюють таке паркування, оскільки більше немає можливості об’їхати припарковані авто іншою смугою. Таким чином ми стимулюємо водіїв не зупинятися в місці, де це й так заборонено правилами дорожнього руху. Натомість вони можуть користуватися створеними на пл. Двірцевій місцями посадки-висадки пасажирів та автостоянкою" – пояснив Павло Сирватка.

Він додав, що наразі обмежувачі встановили на 2 місяці.

Нагадаємо, з 1 березня 2019 року у місті розпочався етап реконструкції пл. Двірцева.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.