Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

імпорт електроенергії

Енергія України

Неділя, 5 лютого 2023, 09:48

Споживання імпортованої електроенергії не гарантує клієнту 100% захисту від вимкнень

імпорт електроенергії

Львівенергозбут звинуватив конкурентів в тому, що вони вводять в оману клієнтів, стверджуючи протилежне. 

ТОВ "Львівенергозбут" повідомило, що споживання імпортованої електроенергії не гарантує клієнту 100% захисту від вимкнень, зокрема, від спеціальних графіків аварійних вимкнень, або інших миттєвих відключень.

Львівенергозбут звинуватив конкурентів в тому, що вони вводять в оману клієнтів, стверджуючи протилежне. 

"Окремі постачальники вводять в оману український бізнес, пропонуючи безперебійне постачання імпортованої електроенергії будь-яким категоріям юридичних споживачів. Ця інформація не відповідає дійсності", – йдеться у повідомлені.

Львівенергозбут також перерахував критерії, встановлені для юридичних клієнтів, які бажають користуватися імпортованою електроенергією. 

Серед них:

Наявність у клієнта АСКОЕ – автоматизованої системи комерційного обліку електричної енергії, яка працює в режимі реального (не погодинного) часу.

Наявність технічної можливості в обленерго або іншого оператора системи розподілу не застосовувати графіки погодинних відключень електроенергії, обмеження споживання е/е, графіки обмеження споживання електричної потужності та графіки аварійних відключень.

Терміни пропозиції, адже наразі вона діє лише до 30 квітня 2023 року.

Нагадаємо, на Львівщині діють графіки вимкнень електроенергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.