Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 8 лютого 2023, 11:42

Криптомер Садовий перетворить Львів на простеньку голограму

Львів

На програму цифрового перетворення Львівської МТГ у 2023 році спрямують  14,8 мільйона гривень.

Вчора, 7 грудня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив на 2023 рік кошторис Програми цифрового перетворення Львівської МТГ на 2021-2025 роки.

Згідно з документом, у цьому році загальне фінансування програми складе 14 803 500 грн з бюджету Львова.

З цієї суми 7 млн грн витратять на закупівлю ліцензій базового програмного забезпечення (MS Office), сюди також входить антивірусне програмне забезпечення, а 1 992 284 грн – на забезпечення роботи Порталу відкритих даних, Геопорталу Львова, Панелі міста, чатботу City Helper та оновлення інформації на міських ресурсах.

Також за 1 500 000 грн у міськраді планують придбати обладнання для безперебійного постачання інтернет-зв'язку до структурних підрозділів мерії (блоки безперебійного живлення та акумулятори).

Натомість на створення Освітнього порталу передбачили 1 183 000 грн.

 

Нагадаємо, у 2022 році до поліції подали заяву щодо службового недбальства, вчиненого чиновниками міськради Львова під час розробки "Порталу мешканця".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.