Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 8 лютого 2023, 09:00

У Львові прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Олегом Мужкевичем, Валерієм Діановим та Богданом Романчуком.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 8 лютого, Львів попрощається з бійцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Олегом Мужкевичем, бійцем 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців оперативного командування "Північ" Сухопутних військ ЗСУ Валерієм Діановим та бійцем 63-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву ЗСУ Богданом Романчуком, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Чин похорону Олега Мужкевича та Валерія Діанова розпочнеться об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:40 год – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Чин похорону Богдана Романчука відбудеться о 14:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:40 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя у рідному селі на Івано-Франківщині.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.