Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ Львівщини

П'ятниця, 10 лютого 2023, 15:40

Мешканця Стрийщини викрили на підтримці РФ

СБУ Львівщини

Чоловік у соцмережі поширював наративи кремлівської пропаганди та дискредитував Збройні сили України.

Про це повідомляє Управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Спецслужби викрили мешканця Стрийського району, який на своїй особистій сторінці в одній із заборонених соцмереж поширював заклики до припинення існування України та дискредитував Збройні сили України.

"Встановлено, що "кремлівський шанувальник" активно прославляв злочинні дії армії ворога, поширював дописи про "славну армію рф" та підтримував окупацію нашої держави" – наголосили у СБУ Львівщини.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 та ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечування збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін до 8 років.

Нагадаємо, на початку січня на Львівщині затримали російського агента, який під виглядом переселенця збирав розвіддані для окупантів, а на початку лютого викрили мешканку Яворівщини та дрогобичанина, які закликали підтримувати загарбників та поширювали заборонену символіку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.