Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбір

Четвер, 9 лютого 2023, 13:38

У Самборі затвердили перелік праці для засуджених до громадських робіт

Самбір

Засуджені до громадських робіт відбуватимуть покарання на комунальних підприємствах Самбора.

Про це повідомила пресслужба Самбірської міської ради.

Виконавчий комітет Самбірської міськради затвердив рішення про визначення видів суспільно корисних робіт на території Самбірської міської територіальної громади для засуджених до кримінального покарання у вигляді громадських робіт.

Зокрема, засуджені до кримінального покарання у вигляді громадських робіт відбуватимуть їх на комунальних підприємствах міста. Це Самбірське комунальне підприємство "Об’єднане" та комунальне підприємство Самбірської міської ради "ЖЕК".

Основними видами суспільно корисних робіт на території Самбірської ОТГ для засуджених до громадських робіт є:

- благоустрій та озеленення територій Самбірської ОТГ, а також прилеглих до них територій, об’єктів соціальної сфери, кладовищ, зон відпочинку і туризму, паркових зон, культових споруд, придорожніх смуг;

- роботи з утримання в належному стані меморіальних та пам’ятних місць, зокрема, впорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни;

- ліквідація сміттєзвалищ та снігових заметів;

- очищення та впорядкування берегів річок і водоймищ;

- збір, сортування, транспортування сміття та вторинної сировини№

- обрізання дерев та кущів;

- очищення від снігу, льоду та сміття вулиць та доріжок;

- вивезення сміття з контейнерних площадок;

- облаштування та ремонт дитячих і спортивних майданчиків;

- інші доступні види трудової діяльності, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам адміністративно-територіальної одиниці та сприяють її соціальному розвитку.

Також виконком доручив в.о. директора СКП "Об’єднане" та начальнику КП СМР "ЖЕК" визначати обсяги робіт, забезпечити проведення інструктажу з охорони праці, здійснювати контроль за виконанням суспільно корисних робіт та про результати роботи інформувати Самбірський районний відділ філії Державної установи "Центр пробації" у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.