Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іванна Герус

Фб Герус

Четвер, 9 лютого 2023, 15:13

Іванна Герус складає мандат депутатки Львівської облради

Іванна Герус

Іванна Герус вирішила скласти повноваження депутата Львівської облради через те, що не може поєднувати волонтерство та депутатство.

Про це повідомила депутатка Львівської обласної ради від Голосу Іванна Герус на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 9 лютого, Іванна Герус, яка очолює комісію освіти, заявила, що складає повноваження депутата Львівської обласної ради.

"24 лютого змінило життя усіх. Хтось пішов захищати рідну країну зі зброєю в руках, хтось змушений був залишити власну домівку, хтось став Героєм посмертно… Мене цей непростий час повернув до волонтерства. 

Після непростих роздумів стало зрозуміло, що, на жаль, моя робота несумісна з іншим обов’язком – депутатством. Тому я прийняла рішення скласти мандат депутатки Львівська обласна рада та повністю віддатись роботі в гуманітарній сфері" – наголосила Герус.

За її словами, до наступної сесії обласної ради вона продовжить виконувати свої обов’язки.

Зазначимо, Іванна Герус, юристка, менеджерка з адміністративної роботи Львівської обласної територіальної організації політичної партії Голос, на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської обласної ради від партії "Голос", офіційно – членкиня цієї партії. Вона очолила комісію з питань освіти, науки та інновацій у облраді.

У 2018 році її обрали керівницею Львівського осередку "Пласту", а у 2019 році Іванна Герус була членкинею ОВК на одномандатному виборчому округу №115 від партії "Сила людей".

Додамо, нещодавно депутат Львівської міської ради від партії Голос Ігор Шолтис також заявив, що складає повноваження депутата через те, що не може поєднувати службу в ЗСУ та депутатство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.