Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

повітряна тривога

П'ятниця, 10 лютого 2023, 12:03

На території Буської ОТГ впала російська ракета

повітряна тривога

Під час ракетного обстрілу Львівщини одна з ракет впала біля автобусної зупинки у селі Кізлів й не розірвалася.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні зранку, 10 лютого, під час повітряної тривоги російські окупанти випустили крилаті ракети по території Львівської області.

Одна з ракет не розірвалася й впала біля автобусної зупинки у селі Кізлів Буської ОТГ Золочівського району. 

"У Золочівському районі, неподалік села Кізлів, ракета окупантів впала біля автобусної зупинки. Не зірвалася. Надзвичайники працюють над її знешкодженням. За попередньою інформацією, жертв чи постраждалих нема" – написав Козицький.

За його словами, наразі рух транспортних засобів по трасі Київ – Чоп на цій ділянці дороги перекрили.

"Патрульні скеровують автомобілі, які прямують з Києва через населені пункти Буськ та Красне. Транспортні засоби, які їдуть в напрямку столиці, скеровують через населений пункт Великосілки, на автодорогу Тернопіль – Львів – Рава-Руська" – додав Козицький.

 

Додамо, востаннє російські окупанти випустили по Україні 55 крилатих ракет 26 січня. Постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури в Київській, Вінницькій та Одеській областях.

Перед цим Росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні 14 січня. Тоді ракети влучили в об'єкт інфраструктури на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.