Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Культура сексу крізь епохи

П'ятниця, 10 лютого 2023, 16:35

На Хімічній відбудеться виставка "Культура сексу крізь епохи"

Культура сексу крізь епохи

11 лютого в просторі Farba Place (вул. Хімічна 4) відбудеться виставка "Культура сексу крізь епохи".

Захід розпочнеться о 12:00 та триватиме до 16:00. Організатором події стала Фундація АнтиСНІД-США в Україні (AHF Ukraine).

Окрім самої виставки, всі охочі матимуть зможуть стати учасниками у вікторини та безплатно пройти експрес-тест на ВІЛ, сифіліс та гепатити, а також отримати контрацептиви.

О 13:00 відбудеться лекція фахівців про контрацептиви та найпоширеніші міфи про них. До слова, мало хто знає, що презерватив не можна носити в кишені джинсів та зберігати в машині. Про це й чимало іншого розкажуть вже цієї суботи.

Подія відбудеться напередодні дня закоханих невипадково, адже організатори хочуть нагадати про безпеку сексуального життя до Міжнародного дня презерватива, що відзначають 13 лютого.

Щомісяця в Україні фіксують понад 1000 випадків ВІЛ-інфекцій. Урбанізація, зміна сексуальної поведінки та багато інших чинників впливають на зростання випадків захворювання ІПСШ та ВІЛ-інфекції. AHF прагне, щоб презервативи були частиною повсякденної культури, оскільки це і є запорука здоров'я кожної людини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.