Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нижанковичі – Мальховіце

dpsu.gov.ua

Понеділок, 13 лютого 2023, 13:14

На Львівщині відкрили для вантажівок пункт пропуску Нижанковичі

Нижанковичі – Мальховіце

Сьогодні  пункт пропуску Нижанковичі – Мальховіце відкрили для вантажного транспорту.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 13 лютого, для вантажного транспорту відкрили пункт пропуску на кордоні з Польщею Нижанковичі – Мальховіце.

"Сьогодні на кордоні з Польщею, у місці запланованого пункту пропуску для автомобільного сполучення Нижанковичі – Мальховіце, розпочато здійснення пропускних операцій вантажних транспортних засобів з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу. Для здійснення прикордонного контролю вантажівок на двох смугах руху призначено прикордонні наряди з перевірки документів та огляду транспортних засобів" – йдеться у повідомленні.

Прикордонники наголосили, що пропуск вантажівок здійснюватиметься цілодобово у двох напрямках, однак кордон не можуть перетинати порожні цистерни, які призначені для перевезення небезпечних вантажів, у тому числі ПММ.

Зазначимо, пункт пропуску Нижанковичі – Мальховіце мають офіційно відкрити до 2024 року.

Станом на вересень 2022 року в області потрібно було відремонтувати ще 46 кілометрів дороги до майбутнього пункту пропуску Нижанковичі – Мальховіце.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.