Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 14 лютого 2023, 16:18

ЛКП «Зелений Львів» заплатить майже 742 тис грн за пошкодження автівок внаслідок падіння дерева

Сухостійне дерево впало зі схилу парку «Залізна Вода» на паркувальний майданчик. 

Сьогодні Апеляційний суд Львівської області постановив залишити без задоволення апеляційну скаргу ЛКП «Зелений Львів», а рішення суду першої інстанції – без змін у справі про відшкодування майнової шкоди трьом власникам, автомобілі яких було пошкоджено внаслідок падіння дерева у парку Залізні води.

Про це повідомила пресслужба Апеляційного суду. 

У вересні Сихівський суд призначив стягнути із ЛКП «Зелений Львів» майнову шкоду в розмірі 339 228 грн. на користь власника «MERСEDES-BENZ E 220», 353 194 грн. 35 коп. — на користь власниці «CITROEN C4 CACTUS» та 48 875 грн. 59 коп. — на користь власника «MERСEDES-BENZ B 170».

7 грудня 2020 року у Львові внаслідок падіння сухостійного дерева зі схилу парку «Залізна Вода» на паркувальний майданчик прибудинкової території багатоквартирного будинку, який межує з парком, та відгороджений від нього парканом з металевої сітки, було пошкоджено припарковані автомобілі марки «MERСEDES-BENZ E 220», «CITROEN C4 CACTUS» та «MERСEDES-BENZ B 170».

Факт падіння дерева зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження, розташована на будинку, а також на місце події прибули співробітників поліції. Варто зазначити, що пошкоджені автомобілі були припарковані із дотриманням ПДР на паркувальному майданчику.

Позивачі звернулися до суду із позовом до ЛКП «Зелений Львів», у якому просили стягнути майнову шкоду із відповідача на користь автовласника «MERСEDES-BENZ E 220» у розмірі 457 360 грн, автовласниці «CITROEN C4 CACTUS» з – 411 762, 35 грн, автовласника «MERСEDES-BENZ B 170» – 48 875,59 грн. та понесені ними судові витрати.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.