Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 15 лютого 2023, 11:13

На Львівщині оголошували повітряну тривогу через загрозу ударів з Білорусі

За добу в області один раз сповіщали про повітряну тривогу через загрозу ракетних ударів з літаків з території Білорусі.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

За добу у Львівській області один раз сповіщали про повітряну тривогу – з 08:00 год ранку 14 лютого до 08:00 год ранку 15 лютого – вона попереджала про загрозу ракетних ударів.

Тривога лунала з 09:11 год до 10:59 год 14 лютого.

"Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 14 лютого о 09:11. Була загроза через зліт літаків МіГ-31 у білорусі. Небезпека не підтвердилася. В області спокійно" – написав Козицький.

Він додав, що евакуаційними поїздами до Львова приїхали 92 людини, а до Перемишля зі Львівщини вирушили 1205 осіб.

 

 

Нагадаємо, 10 лютого під час повітряної тривоги, яка тривала три з половиною години, російські окупанти запустили понад 70 ракет по Україні. Одна з ракет влучила в об'єкт критичної інфраструктури на Львівщині.

Додамо, на початку березня 2022 року в Україні запустили мобільний додаток, який повідомлятиме про повітряну загрозу, а про тривогу у Львові в соцмережах сповіщає виключно телеграм-канал "Оповіщення ЦЗ".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.