Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міськрада у Новому Роздолі

lv.npu.gov.ua

Середа, 15 лютого 2023, 13:43

Місцевий мешканець повідомив про замінування мерії у Новому Роздолі

міськрада у Новому Роздолі

Поліцейські затримали мешканця Нового Роздолу, який надав неправдиве повідомлення про замінування будівлі мерії.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 14 лютого, близько 17.00 год до поліції надійшло повідомлення від аноніма про замінування будівлі міської ради в місті Новий Розділ.

Правоохоронці обстежили приміщення міськради та прилеглі території, проте вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявили.

"Проведеними заходами поліцейські вже невдовзі встановили особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування, 42-річного мешканця Нового Роздолу. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України" – наголосили у поліції.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.