Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський апеляційний суд

Середа, 15 лютого 2023, 15:36

Мешканця Бібрки засудили до восьми років ув'язнення за вбивство брата

Львівський апеляційний суд

Львівський суд залишив без змін вирок 67-річному мешканцю Бібрки, засудженому за вбивство брата до 8 років ув'язнення.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Вчора, 14 лютого, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисника на вирок Перемишлянського районного суду щодо визнання винним мешканця Бібрки у вбивстві брата.

Зокрема, 28 лютого 2022 року Перемишлянський районний суд Львівської області засудив 67-річного мешканця Бібрки до 8 років позбавлення волі через вбивство молодшого брата.

"Вироком суду першої інстанції 67-річного мешканця м. Бібрки, раніше несудимого, визнано винним у вбивстві молодшого брата та призначено остаточне покарання у виді 8 років позбавлення волі. Строк відбуття покарання рахувати з часу його фактичного затримання, тобто з 27 березня 2021 року.

На вирок Перемишлянського районного суду Львівської області захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу, у якій не погоджувався з кваліфікацією дій обвинуваченого та просив скасувати за недоведеністю" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційну скаргу, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити її без задоволення, а вирок Перемишлянського районного суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.