Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Інна Свистун

Вівторок, 21 лютого 2023, 13:55

У Львові витратили понад 40 тисяч на ноутбук для управління Свистун

Інна Свистун

Управління комунальної власності міськради за 42 тисяч гривень придбало ноутбук у кіпрської компанії.

Управління комунальної власності Львівської міської ради провело закупівлю у системі ProZorro на придбання ноутбука, який переможець тендеру мав доставити до кінця грудня 2022 року.

Участь у аукціоні взяла лише одна компанія – ТОВ "Комфі Трейд", яку й оголосили переможцем. Вартість закупівлі становить 42 999 грн.

Всього управління комунальної власності замовило один ноутбук. Гарантія на техніку має складати від 12 до 24 місяців, також у закупівлі не вказано, для якої роботи ноутбук використовуватиметься.

Фінансувалася закупівля з міського бюджету Львова.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Комфі Трейд" з 2010 року зареєстроване у Дніпрі, займається роздрібною торгівлею в спеціалізованих магазинах електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворювання звуку й зображення. Фірма належить офшорній компанії "Комфі Холдінг Лімітед (Кіпр).

Нагадаємо, у 2021 році управління комунальної власності міськради замовило за майже 200 тис. грн нову техніку у фірми, власники якої дотичні до батька начальника Львівської ОВА Зіновія Козицького.

Додамо, управління комунальної власності міськради з 2017 року очолює Інна Свистун.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.