Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

криптовалюта

google.com

Прес-реліз,   П'ятниця, 17 лютого 2023, 10:13

Купівля-продаж криптовалюти під час воєнного стану

криптовалюта

Калькулятор криптовалют  надійної платформи WhiteBIT допоможе в проведенні простих операцій купівлі-продажу крипти

В умовах воєнного стану неможливо вільно купити іноземну валюту за нормальною ціною. Покупки крипти в цей час розглядаються (звичайно, з деякою натяжкою) як варіант диверсифікації та збереження наявних заощаджень. Так, калькулятор криптовалют надійної платформи WhiteBIT допоможе в проведенні простих операцій купівлі-продажу крипти. Після вторгнення Росії в Україну фахівці криптообмінника впоралися з труднощами, характерними для багатьох офлайн та онлайн пунктів обміну.

А тих чи інших труднощів у діяльності обмінників крипти під час воєнного стану чимало:

  • кадровий дефіцит;
  • призупинені партнерські проекти;
  • невизначеність поточного гривневого курсу;
  • нестабільність діяльності платіжних провайдерів;
  • так далі.

Проте, фахівці обмінніків криптовалют (и WhiteBIT – не виняток) оперативно налагодили безперебійність роботи.

Що потрібно, щоб продати/купити крипту

Щоб придбати крипту, в Україні, як і у всьому світі, достатньо мати лише смартфон та картку банку. Гаджет повинен мати інтернет-доступ.

Що стосується WhiteBIT, обмінник працює з картками різних банків і має значний перелік доступних криптовалют.

Криптовалюта: як її продавати

Продати крипту можна офлайн в обмін на готівку та онлайн, вивівши на карту.

Так, для продажу крипти онлайн на WhiteBIT оформляють заявку та відправляють монети на криптогаманець обмінника. Його запропонують при оформленні заявки. Кошти у гривні надішлють на банківську картку користувача, щойно будуть отримані транзакційні підтвердження.

Як купити крипту

Все, що потрібно для покупки криптовалют онлайн – оформити заявку, ретельно перевірити введені дані і оплатити покупку. Монети надійдуть на вашу адресу відразу ж після надходження гривневих коштів на рахунок обмінника.

Чи можна купити криптовалюту в україні готівкою та продати її

Такі операції також не є проблемою. Для покупки уточнюють у операторів, чи можливий прийом/видача готівки в зручному місті. Далі оформлюють на платформі заявку та дотримуються подальших інструкцій з оплати.

Висновок

Там, де прибуток, завжди можна зустріти і шахраїв. Тому купувати чи продавати крипту найкраще через великі, перевірені роками біржі криптовалюти. Такими, як наприклад, WhiteBIT.

Звичайно, під час тих чи інших угод доведеться заплатити комісію, але це вийде набагато дешевше, ніж взагалі втратити все в гонитві за легкою здобиччю.

Оформляючи угоду з криптой, не лінуйтесь двічі перевіряти реквізити та введені дані. Транзакції в криптовалютах є незворотними.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.