Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

М10 Lviv Industrial Park

m10.com.ua

Неділя, 19 лютого 2023, 07:34

ЄБРР купив у Фіали 35% М10 Lviv Industrial Park

М10 Lviv Industrial Park

ЄБРР вкладе у добудову індустріального парку у Львові $24,5 млн.

ЄБРР став власником 35% індустріального парку М10 Lviv Industrial Park, обсяг інвестицій становитиме до $24,5 млн, з яких $5,5 млн виділять відразу для фінансування завершення будівництва першої черги проєкту.

Про це повідомили у пресслужбі ЄБРР.

Інвестиції ЄБРР у М10 Lviv Industrial Park ліквідують дефіцит фінансування, спричинений несприятливими ринковими умовами, а також відповідають позиції ЄБРР стосовно України та загальної реакції банку на кризу.

Нагадаємо, що індустріальний парк М10 Lviv Industrial Park у промисловій зоні мікрорайону Львова Рясне-2 будує Dragon Capital Investment Limited. Вартість проєкту $70 млн. Генеральним директором Dragon Capital є Томаш Фіала.

Будівництво першої черги було перервано воєнним вторгненням Росії до України у лютому 2022 року, але відновилося вже влітку. Завершення будівництва першого складського комплексу площею 14,4 тис. кв. м очікується у другій половині 2023 року.

Нагадаємо, що Dragon Capital є власником бізнес-центру Viking у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.