Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бізнес-центр Viking

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 28 вересня 2021, 16:32

Томаш Фіала шукатиме українську правду у львівському бізнес-центрі Viking

бізнес-центр Viking

Компанія Dragon Capital завершила угоду з придбання бізнес-центру Viking у Львові.

Про це повідомляє компанія Dragon Capital.

Група компаній Dragon Capital завершила угоду з придбання бізнес-центру Viking, що на перетині вулиць Зеленої та Пимоненка у Львові.

Бізнес-центр, який офіційно здали в експлуатацію у серпні цього року, складається з двох секцій (9 та 12 поверхів) загальною площею 18 766,1 м², а також парковки на 102 машиномісця.

"Це наш другий бізнес-центр у Львові та 14 у портфелі офісної нерухомості Dragon Capital в Україні. Перший офісний об'єкт у Львові ми збудували у 2020 році в рамках розширення нашого ТРЦ Victoria Gardens, додавши до 52 тисяч м² торгових площ 8 тисяч м² офісів. Ми бачимо великий потенціал у ринку комерційної нерухомості Львова і окрім торгових та офісних об'єктів розвиваємо тут також масштабний проєкт індустріального парку М10 Lviv Industrial Park на понад 140 тисяч м²" – заявив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Першими орендарями бізнес-центру стали IT-компанії. 

Зазначимо, ще наприкінці червня стало вперше відомо, що компанія Томаша Фіали планує придбати бізнес-центр Viking.

Додамо, Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг. Її кінцевим бенефіціаром є громадянин Чехії Томаш Фіала. На початку вересня Dragon Capital офіційно придбала Трускавецький завод мінеральних вод, також вона володіє індустріальним парком у Рясне-2.

Компанія Фіали пов'язана зі скандалом довкола будинку Терлецького на вулиці Сахарова, 52, який виконком Львівської міськради дозволив знести, а на його місці збудувати скляний офіс з підземним паркінгом.

Із Dragon Capital безпосередньо пов'язана ТзОВ "Драгон Капітал Консалтинг", що у липні 2019 року придбала за 116 млн грн приміщення колишньої ресторації "Під Левом" на Площі Ринок, 19, 20 та 21 у Львові. 

Також Фіала володіє ТзОВ "Європоліс проперті холдінг", яке 5 липня 2019 року отримало дозвіл від Львівської міськради добудовати ТРЦ Victoria Gardens.

На парламентських виборах 2019 року Томаш Фіала був одним зі спонсорів партії Голос Святослава Вакарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.