Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Новий Розділ

Неділя, 19 лютого 2023, 12:42

Storch-Clret Group хоче отримати ділянку під завод у Новому Роздолі (оновлено)

Новий Розділ

Завод компанія будуватиме вже після завершення війни.

Громадські слухання підтримали розробку проєкту містобудівної документації під оренду земельної ділянки 4,0000 га в районі старого міського парку Нового Роздолу для будівництва заводу фарбувальних інструментів  компанією Storch-Clret Group. 

Про це повідомив Вісник Розділля.

Як розповіла міський голова Нового Роздолу Ярина Яценко, завод будуватиме чеська компанія FIA ProTeam s.r.o., що є частиною німецької Storch-Clret Group. На ділянці пропонують розміщення заводу дрібного будівельного інвентарю. Ділянка буде передана в оренду шляхом проведення земельного аукціону. Фірма FIA ProTeam s.r.o., відповідно може буде учасником аукціону. 

Якщо компанія виграє аукціон, завод споруджуватиметься після завершення війни у дві черги: перша черга – на площі 7 тисяч квадратних метрів: термін будівництва рік. Стільки ж часу займе будівництво другої черги площею 13 тисяч квадратних метрів. 

Протягом першого року планується працевлаштувати 50 працівників, а коли завод буде введено в експлуатацію, тут працюватиме 200 осіб. 

Підприємство буде "дружнім до навколишнього середовища виробництво". 

Storch-Clret Group – найбільший в Європі виробник вказаних вище фарбувальних інструментів та малярних систем. Має свої заводи в Чехії, де працює 500 працівників, і в Китаї, де працевлаштовано 370 працівників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.