Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lvivhotel.com

Четвер, 21 лютого 2013, 10:43

Конкурс на встановлення літнього майданчика біля Шевченківського гаю буде оголошений у Львові

Львівська міськрада планує оголосити конкурс на встановлення літнього майданчика на вул. Чернеча гора перед входом до Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» у Львові.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вчора, 20 лютого, під час засідання виконком Львівської міськради ухвалив внесення змін до рішення від 17 червня 2011 року №616 «Про порядок розміщення літніх майданчиків без прив’язки до стаціонарних об’єктів ресторанного господарства у м. Львові» .

«Цей проект рішення був підготований з метою удосконалення процедури контролю за встановленням відкритих літніх майданчиків без прив’язки до стаціонарних об’єктів ресторанного господарства у Львові та доповнення до переліку місць для розміщення літніх майданчиків для покращення умов проведення дозвілля для гостей і мешканців Львова, відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів» та ухвал міської ради від 19 жовтня 2006 року №219 «Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради» та від 21 квітня 2011 року №430 «Про порядок розміщення літніх майданчиків у м. Львові», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.