Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

Фб Є. Кузика

Понеділок, 20 лютого 2023, 16:38

Львівські депутати передали 1000 книг для Балаклії

Євген Кузик

Депутати Львівської міськради передали 1000 книг, які зібрали львівські школярі, для бібліотеки міста Балаклія.

Депутати Львівської міської ради передали гуманітарну допомогу українським воїнам, мешканцям деокупованих та прифронтових територій. 

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Євген Кузик на своїй сторінці у Фб.

Зокрема, вони передали українські книги, які львівські школярі зібрали для дітей зі східної України. 

"У місті Балаклія під час окупації з фонду місцевої бібліотеки вилучили та підготували до списання всю україномовну літературу. Викрали та частково пошкодили меблі, оргтехніку та комп'ютери. Але минуло 6 місяців з моменту деокупації міста, і бібліотека відновила свою діяльність.

Ми щиро вдячні управлінню освіти міста Львова, ліцею міжнародних відносин ім. В. Стуса ЛМР, а також усім школам міста, працівникам освіти, батькам та дітлахам, які долучились до акції #Читаймо_українською під час якої загалом зібрали понад 1000 книг", – розповів Євген Кузик.

Нині у бібліотеці міста Балаклія щодня проводять різноманітні заходи: літературні читання та вечори, мовні та розмовні клуби вивчення української мови, огляди літератури, які охоче відвідують мешканці міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.