Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пішохідний перехід у Львові

П'ятниця, 24 лютого 2023, 13:44

У Львові пропонують організувати новий пішохідний перехід на Стрийській

пішохідний перехід у Львові

У Львівській міськраді планують розглянути електронну петицію про організацію пішохідного переходу на перехресті вул. Рубчака – Стрийська.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 2 лютого 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про розгляд електронної петиції "Організація пішохідного переходу на перехресті вулиць Рубчака – Стрийська".

Зазначимо, цю петицію ще 27 травня 2022 року на порталі е-петицій Львівської міської ради зареєструвала Ліліана Барбанюк, петиція станом на 24 серпня 2022 року зібрала необхідних 500 голосів.

Авторка петиції вимагає організувати пішохідний перехід на перехресті вул. І. Рубчака – вул. Стрийської зі сторони парних номерів вул. І. Рубчака у напрямку до будівлі адмінкорпусу ЛАЗу та будівлі ТРЦ Fabrik на вул. Стрийській, 45.

У випадку прийняття цієї петиції депутати пропонують доручити департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради розробити дорожню карту її реалізації та скерувати на розгляд й затвердження постійній комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності.

Додамо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.