Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

П'ятниця, 24 лютого 2023, 14:43

У Львові викрили організатора переправлення ухилянтів за кордон

затримання

Мешканець Харкова отримував 2000 доларів від чоловіків за оформлення фіктивних документів на перетин кордону.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 23 лютого, правоохоронці затримали мешканця Харкова, який зараз проживає у Львові, що організував у місті схему переправлення військовозобов'язаних через кордон за допомогою підроблених документів.

"20-річний мешканець Харкова, який тимчасово проживає у Львові, організував переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України шляхом фіктивного оформлення документів, що надають право виїзду за межі України. За свої послуги зловмисник просив 2 тисячі доларів США з особи" – йдеться у повідомленні.

Поліцейські затримали його у Львові під час отримання 4 тисяч доларів від двох осіб. Наразі слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.