Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Промисловість

ua-travels.livejournal.com

Четвер, 21 лютого 2013, 13:40

69 порушень із охорони праці виявлені на шахті "Червоноградська" у Львівській області

69 порушень ііз охорони праці виявлені  на шахті "Червоноградська" ДП "Львіввугілля", через які 4 особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності, та ще 3 - до адміністративної відповідальності.

 

Про це Варіанти повідомила Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України.

Гірничі майстри знизили контроль за станом провітрювання та пилогазового режиму. За виявлені порушення на помічника начальника дільниці ВТБ складений протокол про адміністративне правопорушення, а гірничі майстри дільниці притягнуті до дисциплінарної відповідальності наказом по шахті. 

"Через незадовільний стан рейкової колії по Головному північному відкотному штреку і 561 бортовому штреку та незадовільний стан лебідок і канатів заборонена канатна відкатка бортового штреку. Винні у порушеннях начальник дільниці МДГО та РВР притягнуті до дисциплінарної відповідальності наказом по шахті; на заступника механіка дільниці складений протокол про адміністративне правопорушення", - зазначено у повідомленні.

Окрім того, у технічній документації геолого-маркшейдерського відділу, охорони надр виявлений непогоджений у встановленому порядку (за 6 місяців до введення лави в експлуатацію) проект підробки лавою №439 земної поверхні. Невірно виконаний розрахунок величини небезпечної щодо обвалення гірничих порід зони ПГТ, в межах якої ведуться гірничі роботи з проведення та кріплення західного конвеєрного штреку пласта п7в. Роботи з проведення західного конвеєрного штреку пласта п7в "Західно-Бузький" заборонені. Головний маркшейдера шахти притягнутий до адміністративної відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.