Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

меморандум з Holtec International

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 28 лютого 2023, 12:34

У Львові вивчатимуть можливість запровадження нових технологій для теплопостачання

меморандум з Holtec International

Львівська міськрада підписала меморандум про співпрацю з Holtec International, що займається розробкою новітніх технологій теплопостачання.

Про це повідомила пресслужба Львіської міської ради.

Вчора, 27 лютого, у Львівській міськраді підписали меморандум про співпрацю з міжнародною компанією Holtec International щодо вивчення доцільності реалізації проєкту HI-HEAT.

Йдеться про новітню технологію компанії Holtec, що передбачає накопичення чистої енергії та постачання пари для забезпечення опаленням та гарячою водою будинків.

Меморандум передбачає співпрацю компанії та міста з метою спільно оцінити технічну та комерційну доцільність розгортання пілотного проєкту централізованого теплопостачання Holtec International HI-HEAT у Львові. Зокрема йдеться про обмін вимогами до технічних специфікацій, описами технологій, моделями проєктів, моделями фінансування, комерційною інформацією, деталями обладнання, тощо для подальшого розгортання пілотного проєкту.

Зазначимо, Holtec International є міжнародною компанією, заснованою в 1986 році в США, яка спеціалізується на наданні послуг в сфері атомної енергетики та є єдиним в світі постачальником повного спектру технологій з поводження з відпрацьованим ядерним паливом, котрий володіє власним досвідом з проектування, ліцензування, виробництва, виконання будівельних робіт на промислових майданчиках та проведення завантаження палива.

Централізований нагрівач HI-HEAT – це система накопичення чистої енергії та постачання пари, яка забезпечуватиме парою та гарячою водою міські райони, що складаються з житлових і промислових споживачів.

Додамо, з листопада 2022 року у Львові змінили тарифи на тепло і гарячу воду, проте нові тарифи для споживачів на час дії воєнного стану не застосовуватимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.