Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Середа, 1 березня 2023, 10:44

Новий завод із виробництва мінеральних вод на Львівщині запрацює у 2024 році

Львівщина

Новий завод із виробництва мінеральних вод планують ввести в експуатацію у травні 2024 року.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Львівської області компанія "Карпатські мінеральні води" планує збудувати завод із виробництва мінеральних вод, який складатиметься з 4-х пускових комплексів площею понад 21 га, очікувана потужність першого – 230 млн пляшок у рік, а площа – 14 тисяч м².

Будівельні роботи стартують наприкінці весни, а здати перший комплекс планують у травні 2024 року.

"На першому пусковому працюватиме 80 людей. А всього на виробництві буде залучено до 300 працівників. Ми підрахували, що вийдемо на цифру близько 110 млн грн на рік податків в межах нового проєкту. І це тільки по першій черзі з чотирьох" – зазначив засновник групи компаній "Карпатські мінеральні води" Сергій Устенко. 

Зазначимо, у 2021 році стало відомо, що завод знаходитиметься на території Золочівського району.

Нагадаємо, компанія "Карпатські мінеральні води" розпочала свою діяльність на ринку мінеральних вод у 1996 році з першим розливом мінеральної природної столової води ТМ "Карпатська Джерельна", і в червні 2002 року була реорганізована в завод з виробництва мінеральної води і безалкогольних напоїв "Карпатські мінеральні води". У 2002 році компанія розпочала виробництво солодких газованих напої в ТМ «"Фруктова Джерельна" і ТМ "Соковинка", а в 2016 – енергетичного напою ТМ Dragon.

Філія ТОВ "Карпатські мінеральні води" знаходиться у селі Струтин Золочівського району. У 2017 році її оштрафували на 130 тис грн за порушення у сфері містобудівної діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.