Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація забудови на вул. Городоцькій

city-adm.lviv.ua

Середа, 1 березня 2023, 10:22

Суд заборонив забудувати житлом колишній завод автотракторних запчастин у Львові

візуалізація забудови на вул. Городоцькій

Суд заборонив будівництво в історичній частині Львова на вул. Городоцькій, 64 без відповідних погоджень.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова прийняв рішення щодо заборони будівництва в історичній частині Львова на вул. Городоцькій, 64 без відповідних погоджень.

"Маємо ще хороші новини щодо контролю забудови в історичному ареалі. ​Підтримуючи судову практику Верховного суду України, Восьмий апеляційний адміністративний суд врахував у судовому засіданні всі аргументи представників Міністерство культури та інформаційної політики України та ухвалив справедливе судове рішення щодо заборони будівництва в історичній частині Львова по вул. Городоцькій, 64 без відповідних погоджень" – написав Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, у 2021 році виконком Львівської міськради дозволив ТзОВ "Княжий Холл", що належить львів'янці Марії Малецюх, збудувати на вул. Городоцькій, 64, на території колишнього заводу автотракторних запчастин, новий житлово-офісний центр із підземними паркінгами.

 Тут планували збдувати 6-поверхові будинки, хоча територія будівництва належить до зони малоповерхової квартирної житлової забудови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.