Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрафактниі сигарети

lviv.gp.gov.ua

Середа, 1 березня 2023, 13:56

На Львівщині та Закарпатті викрили схему продажу контрафактних сигарет на 18 мільйонів гривень

контрафактниі сигарети

Поліція викрила масштабну схему нелегальної реалізації тютюнових виробів, вартість вилучених товарів становить близько 18 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, викрили масштабну схему нелегальної реалізації тютюнових виробів.

"Незаконно виготовлена продукція реалізовувалася всередині країни, а також контрабандним шляхом переміщувалась за кордон. У межах кримінального провадження проведено обшуки на території Львівської та Закарпатської областей.

Під час обушків виявлено та вилучено понад 330 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку, 1,5 т тютюну для кальянних пристосувань, чорнові записи та інші речові докази" – наголосили у прокуратурі.

Загальна вартість вилученої продукції становить близько 18 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконного зберігання і транспортування з метою збуту підакцизних товарів триває (ч. 1 ст. 204 КК України) здійснюється детективами територіального управління БЕБ у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.