Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

модульне містечко на Сихові

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 6 березня 2023, 10:07

На Сихові у модульному містечку для переселенців виявили спалах кишкової інфекції

модульне містечко на Сихові

До лікарні з кишковою інфекцією госпіталізували 11 переселенців, а загалом захворіли 32 людини.

Про це повідомила керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували 11 переселенців, з них 9 дітей, з діагнозом "Гостра кишкова інфекція", які проживають у модульному містечку на Сихові.

Загалом захворіло 32 особи, з них 21 дитина.

"Поступили зі скаргами на тошноту, блювоту, підвищення температури тіла, частий рідкий стілець у стані середньої важкості. При активному огляді медичними працівниками проживаючих у містечку  та при зборі епіданамнезу виявлено ще  21 хворого з легким перебігом, з них 12 дітей до 17 років. Дані хворі ізольовані та залишаються на амбулаторному лікуванні під спостереженням лікарів  однієї з міських  поліклінік Львова" – заявила Іванченко.

За її словами, у лікарні хворим надається повний комплекс лікувально діагностичних заходів, причини спалаху кишкової інфекції з'ясовують.

Нагадаємо, у модульному містечку на проспекті Червоної Калини, 72а у Сихівському районі Львова проживають близько 750 переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.