Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Кузнік

Фб Львівської митниці

Вівторок, 7 березня 2023, 10:33

Львівській митниці призначили нового керівника

Андрій Кузнік

Керівником Львівської митниці став Андрій Кузнік, який до цього очолював Рівненську митницю та має 17-річний стаж роботи в СБУ.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Новим виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці призначили Андрія Кузніка, який до цього очолював Рівненську митницю та 17 років працював у СБУ.

"Відповідно до наказу Державної митної служби України від 02.03.2023 року № 152 на посаду виконувача обов’язків начальника Львівської митниці призначено Андрія Кузніка" – йдеться у повідомленні.

Кузнік замінив на посаді Олега Шахрая, якого звільнили у лютому цього року.

Зазначимо, киянин Андрій Кузнік навчався у Національній академії Служби Безпеки України, за фахом – юрист. Другу освіту здобув у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка на факультеті "Фінансів, банківської справи та страхування". Займається науковою роботою у сфері державної безпеки при НА СБУ.

Більше 17 років проходив службу в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах: від оперуповноваженого регіонального органу до заступника начальника управління в Центральному апараті Служби.

Має військове звання – підполковник.

Зазначимо, Олега Шахрая призначили виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці 23 серпня 2022 року. Шахрай з грудня 2021 року був в.о. керівника Харківської митниці.

Додамо, 10 лютого СБУ та ДБР провели спільні обшуки на Львівській митниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.