Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Академія сухопутних військ

Вівторок, 7 березня 2023, 14:56

У Самборі відкриють філію Академії сухопутних військ

Академія сухопутних військ

Філія знаходитиметься на базі колишнього університету.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 7 березня, Максим Козицький разом з мером Самбора Юрієм Гамаром та директором Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павлом Ткачуком підписали меморандум, згідно з яким у Самборі створять структурний підрозділ Академії.

"У Самборі запрацює філія вищого військового навчального закладу – Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Меморандум про гарантії та взаєморозуміння щодо функціонування вищої школи професійної підготовки військових кадрів підписали сьогодні. Сторони меморандуму – Львівська ОВА, Самбірська міська рада та Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У цьому навчальному закладі поєднуватимуть традиції класичної європейської та національної військових шкіл" – написав Козицький.

Наразі Самбірська міськрада має безоплатно передати з комунальної власності у державну будівлю колишнього університету для розміщення філії Академії. Ремонт приміщень профінансує Академія. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.