Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Павлюк

Фб Павлюк

Четвер, 9 березня 2023, 12:24

У Львові призначили керівника Львівського конференц-бюро

Олена Павлюк

ЛКП "Львівське конференц-бюро" очолила Олена Павлюк.

Про це повідомляє перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Керівницею комунального підприємства "Львівське конференц-бюро" призначили Олену Павлюк, яка до цього часу вона очолювала молодіжний простір популяризації науки і STEAM – освіти Lviv Open Lab.

Зазначимо, Олена Павлюк була керівницею простору Lviv Open Lab з 2018 до 2023 рік, а також координаторкою наукового фестивалю Open Lab та Наукових пікніків.

У 2022 році здобула диплом магістра управління неприбутковими організаціями Українського католицького університету. У 2010 році здобула диплом магістра політолога-міжнародника, перекладача, Львівського національного університету ім. І. Франка.

Також минулого року стажувалася у Museum of Science and Industry (Chicago, the USA) за програмою уряду США Professional Fellows Program.

Нагадаємо, ЛКП "Львівське конференц-бюро з 2018 року по січень 2022 року очолював Андрій Павлів, якого перевели на посаду керівника управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради.

Додамо, у квітні 2017 року на сесії Львівської міської ради депутати погодили перейменування ЛКП "Агенція з підготовки подій" в ЛКП "Львівське конференц-бюро" (займається організацією подій та фестивалів у місті) та збільшення статутного капіталу цього підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.