Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Новому Милятині

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 10 березня 2023, 13:14

На трасі Київ-Чоп у ДТП загинули водійка та пасажирка Skoda Fabia

ДТП у Новому Милятині

Поблизу села Новий Милятин зіткнулися авто Skoda Fabia та мікроавтобус Mersedes-Benz Sprinter, загинули водійка та 14-річна пасажирка легковика.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 9 березня, близько 13.00 год, на дорозі Київ-Чоп поблизу села Новий Милятин Буської ОТГ у Золочівському районі, водійка авто Skoda Fabia, 43-річна львів’янка, виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулася з мікроавтобусом Mersedes-Benz Sprinter, яким керував 57-річний мешканець Житомирської області.

Внаслідок аварії водійка Skoda Fabia та пасажирка, 14-річна львів’янка, померли на місці ДТП.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.