Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

provolyn.com

Четвер, 21 лютого 2013, 19:13

Звільнення та прийом на роботу – вічний процес – Костюк про своїх заступників

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк дотримується рішення Кабінету Міністрів України, згідно з яким кількість заступників має бути на рівні чотирьох і натякає, що плинність кадрів у Львівській ОДА триває.

Про це він розповів на брифінгу журналістам сьогодні, 21 лютого, інформує кореспондент Варіантів

Коментуючи запитання журналістів про вірогідне звільнення з посади своїх заступників Олега Рудницького та Михайла Янковського, очільник Львівської ОДА зазначив:

"По-перше, заступників повинно бути менше. Є рішення Кабінету Міністрів про те, що кількість заступників повинна бути на рівні чотирьох. Були запити окремих громадських організацій щодо достатньої прозорості процесу, є запити щодо неефективного використання коштів, де працюють спільно комісії і наші профільні департаменти. Є зауваження, є відповідні пропозиції, вимоги. Якщо людина бачить, що себе не знаходить, вона сама пише заяву на звільнення. Процес звільнення і прийому на роботу - вічний процес".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.