Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ходорівський цукровий завод

ProZorro

Вівторок, 14 березня 2023, 11:14

Ходорівський цукровий завод продають за сім мільйонів гривень

Ходорівський цукровий завод

Будівлі цукрового заводу у Ходорові виставили на аукціон за 7,8 мільйона гривень.

ТзОВ "Кіт-Шина" виставило на продаж у системі ProZorro будівлі цукрового заводу на вул. Чорновола, 10-Б у Ходорові за стартовою ціною 7 800 000 грн.

Площа будівель заводу складає 6022,10 кв.м, вони розташовані у Ходорові на окремій земельній ділянці площею 27,7211 га, промислового призначення та комунальної власності. На земельній ділянці наявні мережі з водовідведення та каналізування. 

Аукціон відбудеться 23 березня.

Зазначимо, Ходорівський цукровий завод був збудований 1913 року, він був одним з найбільших цукрових заводів Галичини й припинив роботу у 1999 році.

Станом на сьогодні власником цукрового заводу у Ходорові є ТзОВ "Кіт-Шина".

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Кіт-Шина" зареєстроване з 2004 року у селі Любша на Львівщині, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власниками фірми є львів'яни Любов та Богдан Міляки.

Нагадаємо, нещодавно приміщення колишнього палацу культури у Трускавці продали за 46 млн грн підприємниці з Хмельниччини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.