Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

водно-веслувальна база у селі Наварія

Фб водно-веслувальної бази

Середа, 15 березня 2023, 12:03

Козицький опікуватиметься водно-веслувальною базою у Наварії

водно-веслувальна база у селі Наварія

Максим Козицький затвердив прийняття водно-веслувальної бази у селі Наварія до сфери управління Львівської ОВА.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 109/0/5-23ВА від 6 березня 2023 року.

Максим Козицький, враховуючи наказ Міністерства освіти і науки України від 10 лютого цього року "Про безоплатну передачу нерухомого державного майна", своїм розпорядженням прийняв водно-веслувальну базу у селі Наварія до сфери управління Львівської ОВА.

"Прийняти до сфери управління Львівської ОВА об’єкти нерухомого майна водно-веслувальної бази загальною площею 639,3 кв.м, розташованої за адресою: вул. Берегова, 7, с. Наварія, Пустомитівський район, Львівська область" – йдеться у розпорядженні.

Також Козицький доручив створити комісію з питань передачі цієї водно-веслувальної бази Львівській ОВА та затвердити її склад.

Зазначимо, йдеться про спортивно-веслувальну базу Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на вул. Берегова, 7 у селі Наварія.

Тут розташована тренувальна база веслувальних шкіл: "Веслярик", ДЮШОР 1, ДЮШОР 3, де всі охочі будь-якого віку займаються веслуванням на байдарках і каное.

Додамо, у квітні 2022 року Максим Козицький вніс зміни до програми "Безпечна Львівщина" у 2022 році згідно з якими на організацію рятування на водах області виділили рекордні 10 млн грн.

А у грудні минулого року затвердили правила для водного транспорту на території Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.